asla vazgecmemek 

kapat
  1. ümit etmek ve beklemek. "bir gün" lerin verdiği güç ve "asla" ların tamamladığı sonlarla yaşanılan çelişkili, mazoşist yaşam biçimi.

(bkz: beni öldürmeyen acı güçlendirir)
    (bkz: ilk aşk)
    #3394583 (mabrahar, 14.05.2008 00:33 ~ 00:35)
  2. mümkün olmayan bir dayanış biçimidir.
    vazgeçmese de insan, karşısındaki vazgeçer. diyeceksiniz ki, eh zaten o vazgeçiyor ben vazgeçmiyorum.
    evet..
    ama vazgeçmek ile, birgün olur diye beklemek arasındaki farkı gözetmelisiniz.
    vazgeçmek zorunda kalırsınız. çünkü, vazgeçmemek kelime anlamı ile, sürekli olarak yaptığın şeye yine devam etmektir.
    sevmek? belki..
    ya arayıp sormak? ilgilenmek, hergün birlikte olabilmek ?
    bunlar mümkün müdür ? hele ki başka biri varsa hayatında... elbette mümkün değildir.
    vazgeçmediğimiz şey, yine sevebilmek, gördüğümüzde gülümseyebilmek, belki gelir diye belli başlı yerlerde onu görmek için beklemek..
    gözlerini göremezsiniz, sesini her zaman duyamazsınız, üzüntüsünü, sevincini bilemezsiniz, herzaman birlikte gittiğiniz belli başlı mekanlara bile artık birlikte gidemezsiniz.
    ancak, o mekanlarda dolaşarak görmeyi umut eder, belki sesini duyarım diye bekler, gözlerine bakabilirim diye ümitlenirsiniz.
    vazgeçmemek yerine, vazgeçmek istememek ya da vazgeçmemek istemek (aynı şey) duygusu daha hakimdir.
    #3394648 (iceri terligi, 14.05.2008 00:51)
  3. manyaklığın dik alasıdır.sapıklıktır, hastalıktır.*
    #3394702 (amcaooolu, 14.05.2008 01:10)
  4. zor ama imkansiz degil onermesini benimseyenlerin hayatı yasama bicimleri.
    #3395361 (baLim, 14.05.2008 09:50)

© 2008 - uludağ sözlük

asla vazgecmemek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. asla vazgecmemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu asla vazgecmemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mert » irkcilik » kizlari igrenc bir varlik gibi gosteren insan » bordobereli » oyunus com » bes milyoncuk borc verir misin » tom keifer » nilay yigit » zincir » police a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci