asla duzeltmeye degil 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. asla ve asla bugun dogmamis olan yazardir
  2. farkli olani duzeltmeye calismanin gereksizligi
  3. toplumda imajini duzeltmeye calisan taraftar
  4. bir yanlisi baska bir yanlisla duzeltmeye calismak
  5. tokayi agizda tutarak saci duzeltmeye calismak
  6. biz kimseden korkmayiz asla ama asla
  7. asla asla deme
  8. bayram degil seyran degil kralice bizi niye optu
  9. bayram degil seyran degil enistem beni niye optu
  10. cennet ucuz degil cehennem dahi luzumsuz degil

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» huseyin uzmez » profesyonel askerlik » mor ve otesi » illuminati » annabell lee » koller » gunluk » 1 ay icinde parti kuruyorum » maliyet dusurme » bir insan olarak yipranmak » calinmis goruntuler yonetmeni » yumurtayi cekicle kiran komunist » bakkaldan sakiz calan cocuk » jameer nelson » arap » gerzek hamdi ve randy hickey benzerligi » gangster » kamasutra denedim begenmedim » soray uzun ile acun ilicali farki » asilacak kadin » schecter » pertek in tarihi eserleri » 9 yasindaki kiza turban taktiran zihniyet » siviyi emen mavi tabaka » film yonetmeni vs dizi yonetmeni » davut » seni arkadas olarak goruyoruma alternatif cevaplar » ekonometrist » chevelle a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa