asksiz 

kapat
  1. dünyada iki farklı cins arasında yaşanabilecek en güzel duygudan mahrum kalmış kimse. gerçi günümüzde iki farklı cins anlayışına gerek kalmadı bazılarının tercihine göre. hatta iki kişi kavramına da gerek kalmadı. toplu denen şey icat edildi.
    #859445 (bahtsiz bedevi, 14.11.2006 21:01)

© 2008 - uludağ sözlük

asksiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. asksiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu asksiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» trance » the dark night » bu hafta girilen entry » raziye » bir demet tiyatro » temur ketsbaia » beynine sidik suyu karismis » uykusuzluk » seni bana mevlam degil kendim kendime yazdim » dinlemekten asla bikilmayacak sarkilar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci