asksiz prens 

kapat
  1. rober hatemo tarafından söylenen ve sözleri yıldız tilbe tarafından yazılmış şarkı.aynı zamanda rober hatemo bu şarkıda yıldız tilbeyle düet yapmıştır.

rober hatemo:

bitti a$kının son $ansı
    beni uzmeye hakkın yok
    sana ko$a ko$a gelmedim
    senden ba$ka sevgili mi yok

a$ıgım dedin agladin
    telefonlarda yalvardın
    ne zaman chıksam kapıdaydın
    benim ol diye para mi saydım

nasıl da beni inandırdın
    bir chocuk gibi
    seni tanımadan baglandım
    pi$manım $imdi

a$kimiza bir omur yetmez
    bu soz senindi unuttun
    ne de chabuk ele karı$tın
    mutlu ol $imdi

ben a$ksız prensim
    sen arsiz bir avcı
    severken ayrılmak
    ne kadar acı

yuregindeki ses
    tutunca yakanı
    daha chok yanarsın
    ah ararsın
    istemem ki

yıldız tilbe:

ben a$ksız prenses
    sen arsiz bir avcı
    severken ayrılmak
    ne kadar acı

yuregindeki ses
    tutunca yakanı
    daha chok yanarsın
    ah ararsın
    istemem ki
    #99129 (panstar, 04.03.2006 02:05 ~ 02:06)
  2. abaza prenstir kendisi.
    #144541 (janjan, 02.04.2006 11:49)
  3. Olsa olsa cokoprenstir.
    #144544 (italiano, 02.04.2006 11:51)
  4. keşke olmasa denilen bir adamın, keşke olmasa denilen bir kadınla söylediği, keşke olmasa dedirten şarkı.
    #769921 (shalamar, 24.10.2006 15:28)
  5. bir arkadasımın cok ciddi bir ses tonuyla gercekten romantik bulduğunu iddia ettiği sarkı. ve kendisi hala arkadasım..
    #769929 (marjinal fayda, 24.10.2006 15:30)
  6. rober hatemo'nun o müthiş dansını sergileyerek klip çektiği şarkısı.
    #1026805 (chilavert, 20.12.2006 15:03)
  7. (bkz: insan olmaktan soğuma nedenleri)
    #1492284 (kahvekremasi, 04.04.2007 22:53)

© 2008 - uludağ sözlük

asksiz prens başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. asksiz prens ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu asksiz prens nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yalcin kucuk » alveolits » saziye ivegin » islam jandarmasi » hayvanlarin en guzeli » ancona » kazim koyuncu » muratbey peynirleri » yaran basliklar » guller olmazsa a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games