askoros 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. asko pregarten

© 2008 - uludağ sözlük

askoros başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. askoros ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu askoros nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alparslan erdem » nina s tragedies » volkan demirel in avrupa macerasi » olsa verirdim » galleria » all i ve got to do » yenipazar » bilgi islem » yasamsal tespitler » cahillikler kitabi » sikerim boyle askin izdirabini » oje » herild yani » melda irmakkesen » prensesin uykusuyum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cihan unal » musaaden olursa ben gidiyorum » sozluk yazarlarindan aforizmalar » kronik kuzu » royal academy of dramatic art » tala karinca yumurtasi yagi » 24 yasinda ergenlige girmek » cizgi roman » pgsg » ceza » ask susar » alonso solis » iu ogrencilerine ceza yagdi » ilk hava gemisi » sucuklu yumurta yemenin faydalari