askini soyle bana 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. askini soyle bana fiyati ne kadar
  2. askini soyle
  3. bana askini getir
  4. bana da soyle
  5. soyle bana
  6. bana sen soyle
  7. bana arkadasini soyle
  8. bana bir sarki soyle
  9. bana bir yalan soyle
  10. bana bir seyler soyle

© 2008 - uludağ sözlük

askini soyle bana başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. askini soyle bana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu askini soyle bana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sercilong » karma » cifte hamam » yayaya yol verdikten sonra patiyle kalkan surucu » ellen degeneres » sevildigini bilmek » prezervatifle masturbasyon yapmak » st ilyas kilisesi » birbirine benzeyen unluler » aha ben de geldim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci