askin insani becerme gucu 

kapat

1. hayat karartan bir güçtür.

bir lego gibi oynanıp sonra fütursuzca oyuncak sepetine atılmışlık hissi verip insanı küçük iskender gibi ben böyle aşkın ızdırabını sikerim isyanlarına sokan bombok bir üzerinden geçilmişlik hissidir.

şimdi ben neden bu aşk'a tutuldum da hayatım güllük gülistanlıkiken ne diye bok çukuru na döndü diye sorası geliyor insanın kendine.
    ben bu satranç oyununda neden hep garry kasparov gibi bir oyuncudeğilimde hep piyonum diye haykırası geliyor insanın.

gözlerim sürekli gülerken neden artık hep buğulu bakıyor diye soruyorum şimdi.

nasıl bir becerilmedir anlatayım efendim;

sabahları otobüste elvis, chuck berrydinleyerek etrafa gülücükler dağıtan şahsımı esneyen uykusuz amcalar gördüklerinde ''ibneye bak sabah sabah nası sırıtıyo şerefsiz'' diyerek uyuz olurlardı. ben de bunu bana bakışlarından pek bir rahat sezerdim. çünkü ben sabahları herkesin ana bacı küfür ettiği bu hayatta deli manyak sırıtarak yolculuk ederdim.

ama şimdi !
    otobüste yüzüme bakan teyzelerin içlerinden ''vah yavrucak kim bilir ne derdi var'' dediklerini onların iç seslerinden duyuyorum.

aşk tarafından becerilmek; insanlardan yüzünü köşe bucak gizlemek demekmiş.
    insanın yüzü ne kadar çok şey anlatırmış bunu anlamak demekmiş.
    ben bunu anladım.

kimsenin bi suçu yok aslında tüm piçlik kanımızdaki değerleri denizde çay kaşığı nispetindeki hormonlarla. burun deliklerimizden giren feromonlarda sadece.

adamın somut olarak boktan da olsa soyut manada, zahiren mükemmel bir hayatı varken.
    bu becerme işi kalpten mermi gibi geçip gidince içi boş bir çuval gibi sereserpe yığılıp kalıveriyor insan. her yönüyle berbat bir hayatı oluveriyor.

esrarkeş arkadaşların duman altı ortamlarına dalma hissi o denli kuvvetle itiyor ki insani... insan kendini sağlıklı zihinler dairesinde zor tutuyor.

hele bu tecavüz sınav haftasına denk geldi mi zaten iki eliyle bi siki doğrultamayan insan sürünerek te olsa geçeceği sınıfında o yıl kalacağını garantilemiş oluyor.

işte aşkın insanı becerme gücü böyle bir güçtür.

önce eros'un okunun kalbinize denk geldiğini düşünürken sonra anlıyorsunuz ki o ok götünüze girivermiş.

iştahsızlık sizi eritip bitirirken anneniz; '' oğlum neyin var ne oldu sana'' demeye başlamışsa. ve aynaya baktığınızda kendinizi tanıyamaz olmuşsanız,
    dostlar ''siktir et bu da geçer'' demeye başlamış ise anlayın ki aşk sizi de bir güzel düzmüştür.

ulan sözlük sen de olmasan beni kimse anlamıycak valla.
    *
    #819281 (Mosquito, 05.11.2006 20:06 ~ 20:11)
  2. (bkz: beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın)**
    #819295 (sally, 05.11.2006 20:10)
  3. aşkın yegane gücüdür.. aynı anda iki kişiyi muthiş bir performansla becerebilen şeye aşk denir.. ağlata zırlata becerir bizi fakat yine de vazgeçmeyiz kendisinden.. çunku okadar güzel becermiştir ki, muptelası olmuşuzdur birkere. bırakamayız artık.
    #819341 (fakeplastictrees, 05.11.2006 20:19)
  4. (bkz: tecavüz kaçınılmazsa zevk al)
    (bkz: insanın ağzına sıçan durumlar)
    #819351 (freedean, 05.11.2006 20:23)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

askin insani becerme gucu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. askin insani becerme gucu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu askin insani becerme gucu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about askin insani becerme gucu. Copyrights of the articles are belong to their authors.