askin bir fikra 

kapat
  1. bass turk'ün bir şarkısı. az önce klibini number 1'da izledim, belli ki yeni bir hadise bu.

bir kere o "ben"ler gurbetçi olduklarını ele veriyor. altta latinimsi bir müzik, kıyafetler 2000'li yılların avrupa gençliğinin kabak tadı vermiş basit kombinasyonları, hareketler hiphop, elemanlardan biri zaten törkiş eminem, arada da "bakın sesim de var" tadında bir kısım.

yani her şeye benzesin demişler, hiçbir şeye benzememiş.
    #3427889 (josef k, 21.05.2008 19:06)

© 2008 - uludağ sözlük

askin bir fikra başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. askin bir fikra ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu askin bir fikra nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cigdem tunc » i ll kill her » barbaros » zdenek zeman » kaleci sacli adam » umbertobaggio » yeni uuser olacaklara nick onerileri » tatu » sevgilinin sevgisi ile sevismek » yaran olaylar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games