askimiza agladim 

kapat
  1. yasemin yildiz şarkısı. güzel şarkı...

ne isteyim yarimden?
    ne isteyim aşkımdan?
    bu güzel yüreğini ayırmasın kalbimden.

ben bir kere sevmişim, o da beni seviyor.
    bu büyük sevgimizi cümle alem biliyor. (x2)

ağladım ben ağladım,
    kaderime ağladım.
    acılara ağladım.
    ah bu yalan dünyada
    ben hiç mutlu olmadım.
    aşkımıza ağladım... (x2)

bu çileler de bitti.
    seven seveni aldı.
    acı gecen günlerin hepsi geride kaldı.

ağlamakla geçirdik ah bu günlerimizi.
    cok şükür allah ıma aldık birbirimizi. (x2)

ağladım ben ağladım,
    kaderime ağladım.
    acılara ağladım.
    ah bu yalan dünyada
    ben hiç mutlu olmadım.
    aşkımıza ağladım... (x2)

edit: alın teri...
    #3248867 (gonul diyorum akil diyorlar, 09.04.2008 03:43)

© 2008 - uludağ sözlük

askimiza agladim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. askimiza agladim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu askimiza agladim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eksi oycu ibne » dr oetker docent olacak » damlaya damlaya ergenekon olur » ya bi siktir git dedirten durumlar » aforizma » dersi unutup okulu uzatmak » allah zihin kacikligi versin » eksilemekten buyuk keyif almak » sarkilarda huzun var » gorunen gol klavuz istemez a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci