askim sen adriana lima dan daha guzelsin 

kapat
  1. Sevgilisinin gönlünü almak isteyen erkek söylemidir. büyük ihtimal bu iltifatı işiten hanım kız bile sevgilisine "hadi lan oradan" diyordur.*
    #4253681 (I belong to che, 19.11.2008 22:50)
  2. şayet sevgili alessanra abrosio ise doğru bir sözdür. ben herzaman söylerim yani. *
    #4253689 (pergamon, 19.11.2008 22:52)
  3. (bkz: meshur türk yalanlari)
    #4253706 (aytug, 19.11.2008 22:55)
  4. yalanın kuyruklusudur sevgilide normal bir zekaya sahipse bunu anlar.......çünkü ondan daha güzeli doğmadı
    #4253793 (proleterya, 19.11.2008 23:16)
  5. sevgilimin her akşam beni uğurlamadan önce kurduğu cümle. zaten o da johnny depp den daha yakışıklı, böyle de güzel bir çiftiz biz şahsen kendimiz. **
    #4253825 (uretim cini, 19.11.2008 23:21)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

askim sen adriana lima dan daha guzelsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. askim sen adriana lima dan daha guzelsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu askim sen adriana lima dan daha guzelsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about askim sen adriana lima dan daha guzelsin. Copyrights of the articles are belong to their authors.