aski tanidiginda yaratici yi da tanirsin 

kapat
  1. amerikalılar tarafından soykırıma uğramış fox kabilesinin atasözlerinden bir tanesi.

kızılderili atasözü.
    #4256386 (Spiritus Sancti, 20.11.2008 17:32)
  2. hayatın en önemli iki kavramını birbirine kucaklatan en baba soydaş sözlerinden biridir.* kıymetli bir öğüt * ve direktif * çerçeveletip baş ucuma asıyorum, öyle güzel kucaklamış ki tüm değerleri içine doğru, geriye başka şey kalmıyor sanki hayata dair.
    #4485650 (unutmayan, 07.01.2009 20:46)
  3. doğru önermedir.aşık olunca insanın bütün kimyası düşünceleri sırf o'nu elde edebilme üzerine olduğu için, o'nu kendisine verebilecek çareler arar. neticede hakk yolunu bulur.

doğru söyle,az mı dua ettin allah'a o kız benim olsun diye eyyy ateist!!!

edit: son cümle danone reklamı kıvamında olmuş lan.
    #4485670 (firedod, 07.01.2009 20:50 ~ 20:54)
  4. (bkz: tasavvuf)
    #4485671 (mystic queen, 07.01.2009 20:50)
  5. doğru bir tespit. çünkü aşk dediğin insana hem cenneti, hem cehennemi yaşatır. e sonuçta yaradan da öbür tarafta bu iki ihtimali vermiyor mu bize.
    #4485683 (guzunamca, 07.01.2009 20:52)
  6. doğru olduğu kadar da müthiş bir önermedir. akıllara mevlana'yı, mecnun' u ve dahasını getirir.

"leyla'dan geçme faslındayım
    mevla'yı bulma yollarında.."
    #4485700 (sigara, 07.01.2009 20:55)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

aski tanidiginda yaratici yi da tanirsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aski tanidiginda yaratici yi da tanirsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aski tanidiginda yaratici yi da tanirsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about aski tanidiginda yaratici yi da tanirsin. Copyrights of the articles are belong to their authors.