askerligi orduevinde yapmak 

kapat
  1. org çalıp şarkı söylemek şeklinde de gerçekleşebilen olay.
    #1695953 (nikim yok benim, 28.05.2007 11:29)
  2. tank yada jip yerine, baloya gelen yüzbaşının vestiyerde bebek arabasını üzerine zimmetlemesi.
    #2747845 (deligado, 26.12.2007 03:06)
  3. (bkz: kebap)
    #2747926 (jeandarc, 26.12.2007 03:50)
  4. Izdırap dolu bir askerliktir. Nöbet tutsan ne zaman yatacağını bilirsin ama burada uyuman tamamıyla karşı tarafın mekandan ne zaman ayrılmak istediğine bağlıdır. Böyle bir askerlik yapılmıştır, hatırlanmak istenilmemektedir. Keşke çarpraz tutuşta nöbet tutsaydım denilesi gelir insanın.
    #3801489 (YATAGAN, 11.08.2008 10:11)
  5. görünüşte kolay ama yapılması en zor askerliktir. rütbelilerin eş ve çocukların kaprisleri..müzisyen olarak yapmak avantajlı görünse de çok yorucudur. sabah 02 lere kadar müzik yapmak, gündüz başka işlerde çalıştırılmak, repertuarda olmayan parçaların ısrarla istenmesi (sana kek yaptım - tarafımdan defalarca yaşandı) bazen insanı keşke doğuda yapsaydım dedirten durumdur.
    #4255694 (lirikadam, 20.11.2008 14:46)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

askerligi orduevinde yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. askerligi orduevinde yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu askerligi orduevinde yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about askerligi orduevinde yapmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.