asker olmez sehit olur 

kapat
  1. şehit olmakla ölmek arasındaki farkı bilmeyen veya bilipte öyle söylemek içinden gelenlerin yazı ve sözleridir.
    #2499097 (dragonhead40, 21.10.2007 14:34 ~ 14:35)
  2. bunla doğru orantılı olarak pkk'lıda ölmez leş olur.
    #2499102 (omrum tribunde gecti, 21.10.2007 14:35)
  3. (bkz: #2472568)
    #2499108 (burada seviyorum seni, 21.10.2007 14:36)

© 2008 - uludağ sözlük

asker olmez sehit olur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. asker olmez sehit olur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu asker olmez sehit olur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» microsoft sql server » pratisyen » sinek haklari koruma dernegi » burundaki piercinge halka demek » desti izdivac » ogretilmis orospu cocuklugu » kurukafa kilisesi » banyo yaparken iceri sahin k nin girmesi » olympos » vereniging betaald voetbal de graafschap a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games