asker kacagi degilim sadece askere gitmedim 

kapat
  1. 55 yaşında asker kaçağı olduğu gerekçesiyle askere alınan, tugba ozay hanımefendinin babasının savunması olan söz. tebrik ediyoruz.
    #2231238 (cNyT, 30.08.2007 21:09)
  2. (bkz: ibne değilim sadece arkadan veriyorum)
    (bkz: tövbe tövbe)
    #2231247 (aksak tirtil, 30.08.2007 21:09)
  3. ilhan ozaydır kendisi.
    #2231267 (anlayan el sallasin, 30.08.2007 21:11)

© 2008 - uludağ sözlük

asker kacagi degilim sadece askere gitmedim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. asker kacagi degilim sadece askere gitmedim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu asker kacagi degilim sadece askere gitmedim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gecegece » salma hayek » atlas deneyi » volkan demirel in avrupa macerasi » ask genclestirir » teror olayinda mesaj aramak » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » beden derslerinde mintika temizligi yapmak » golf kuvvetleri komutanligi » istanbul surlari » planor » yatilan kizin babasina kizinizla yattim demek » grigory petrov » tersten yazmak » garibaldi nin tavuk kovalarken olmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tilki dansi » rs ne la » ebay » a nick » starbucks her gun 170 bin litre suyu bosa akitiyor » galatasaray universitesi » canim cigerim » kadini seksi gosteren unsurlar » kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » the offspring » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » kacak kelebek » marxci sscb nin can cekisip tarihe karismasi » mulkiye » bas peri kulina