askam 

kapat
  1. yildizimsi bir logoya sahip olan ve 2001 yilinda chryslerin mercedes ile birle$mesinin ardindan adi askam olan eski chrysler türkiye kamyon fabrikası a.ş. artık askam da kalmamak üzere, zira iflas etmiştir.
    #1436398 (flyaway, 21.03.2007 15:04)
  2. aksam kelimesinin yanlış söylenmiş versiyonudur. küçükken bol bol duyardım. buna benzer bir de şunlar var.

(bkz: kirbit)
    (bkz: bordum)
    (bkz: laylon)
    #1476412 (tudor lodge, 31.03.2007 19:33 ~ 19:41)
  3. çemçük ağızlı sevgilinin aşkım deme şeklidir.
    #1476438 (insaneti, 31.03.2007 19:40)

© 2008 - uludağ sözlük

askam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. askam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu askam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adim » yeni baslayanlar icin istanbul » gorsel uzamsal zeka » kete » massimo oddo » galatasaray in kadikoy de uefa kupasi ni kazanmasi » sounds like a melody » issizlik maasi » condom yoksa vermem » benim hic rocker sevgilim olmadi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games