aska susamak 

kapat
  1. aşk aşk diye inleyen bünye söylevi.
    #1697725 (wtasyh, 28.05.2007 20:05)
  2. hele ki kişinin çevresinde ki büyük çoğunluk artık bir çift olabilmiş o hala yanlız ise bolca yaşanacak,yazları hiç çekilmeyecek durum.
    #1697731 (chimeneyes, 28.05.2007 20:06)

© 2008 - uludağ sözlük

aska susamak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aska susamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aska susamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayrilik » directx 11 » yazimi kisa cevirdin » aline » whatis » kurt sutu lazim biraz kurt sutu olsaydi » basbug mustafa kemal ataturk » cok hiyar hareketler bunlar » michael clayton » yusuf u kaybettim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games