ask yemini 

kapat
  1. baha'nın albümüne ismini verdiği parçasının sözleri...

bu gönül birçok kişi birçok kişi tanıdı
    sadece sende sende buldu aşkı
    görmüyor gözlerim başka hiç kimseyi
    ölümüne tutacağım aşk yeminini
    bu güneş doğmaktan batmaktan vazgeçse
    sevmekten vazgeçmez yüreğim seni
    bu kalbim başkasına illebet kilitli
    aşığım sana ben gönlümün yangını
    silemez kimse kalbimden adını
    kaybetti yüreğim gözlerinde kendini
    #1490688 (cadi findigi, 04.04.2007 16:18)
  2. (bkz: evlilik yemini)
    #1547871 (istanbul, 20.04.2007 18:14)

© 2008 - uludağ sözlük

ask yemini başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ask yemini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ask yemini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mavi ekran » 200 entry » uludag sozluk cs turnuvasi » reji masasi » ilk ve son » mide bulandiran basliklar » sozluk yazarlarindan aforizmalar » fenerbahce buyuklugu » bizkitch » hitman a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci