ask tedavi edilmesi gereken bir hastaliktir 

kapat
  1. aşk, tedavi edilmesi gereken psikolojik bir rahatsızlıktır. kişide zihin ve konsantrasyon bozukluğu yaratır. sindirim sistemini bozar. bağışıklığını çökertir. bağımlılık yapıcıdır.

aşkın, beyinde muhakeme yeteneğini çalıştıran bölümü etkisiz hale getirdiği, beyindeki kimyasallardan serotoninin aşıklarda ve saplantılı kişilik bozukluğu olanlarda aynı seviyede olduğu belirlenmiştir.

inanıyorum ki bir gün bir hap çıkacak, ne eski sevgili kalacak, ne yeniye duyulan ihtiyaç..
    #3413403 (dawsonleery, 18.05.2008 17:36)
  2. (bkz: aşk penisilin almayı gerektiren bir hastalık)
    (bkz: charles bukowski)
    #3413407 (alone with everybody, 18.05.2008 17:37)
  3. (bkz: hormon bozukluğu)
    #3413425 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 18.05.2008 17:42)

© 2008 - uludağ sözlük

ask tedavi edilmesi gereken bir hastaliktir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ask tedavi edilmesi gereken bir hastaliktir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ask tedavi edilmesi gereken bir hastaliktir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kadinlar retro erkek istiyor » kimbo » john lennon » sehirlere gore kizlarin kasarlik orani » dolu tuvaletteki adamla goz goze gelmek » sozluk yazarliginin tek kisi yapilan bir is olmasi » metan » orgensel baginti problemleri » banyo perdesinde beliren bicak ve el golgesi » her turk asker dogar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games