ask ta mola vermek 

kapat
  1. kimi zaman gerekebilen eylem planı.

birde; yeni bir tv reklam sloganı.
    #2819011 (whynot, 10.01.2008 19:52)
  2. yorulmuş ya da yıpranmış bir aşığın son çırpınışları. *
    #2819033 (tribalenfeksiyon, 10.01.2008 19:56)
  3. saçmalığın daniskasıdır.. hiçbir işe yaramayan zaman aralıklarıdır. bu süre zarfında iki taraf da birbirinden soğuyacağı için direk bitirilmesi daha makuldür.. hele ki karşı taraf biraz ara verelim gibisinden bir şey söylüyorsa anlaşılmalıdır ki 'bana bir talip çıktı sen yedekte bekle dur bakalım neler olucak' demek istiyordur.. korkulası ve kaçılası bir öneridir..
    not: eksi veren arkadaşım:) bu yaşanmış bir olaydır..
    #2819039 (mutlu depresif, 10.01.2008 19:57 ~ 20:06)

© 2008 - uludağ sözlük

ask ta mola vermek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ask ta mola vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ask ta mola vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the exit » masturbasyon yaparken beni dusunmus mudur » tehlikenin farkinda misiniz » murat ismailoglu » bu ramazani iyi degerlendirmek lazim » ara dinkjian » corbaya ketcap sikmak » seri eksi oy veren ermeni » akp nin 2009 yerel secimlerinde rekor kirma sansi » koca dayagi yuzunden eve duvar oren kadin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games