ask sutu 

kapat
  1. aşk, hiç tanımadığım annem benim.
    hazır mama sevgiler oyaladı beni.
    beni başka bir aşkta doğururken kaybettiğim için üzülmüyorum.

ve aşkın adının geçtiği, kokusunun dudaklarda öpüştüğü her an
    başım önümde.
    ve bu yüzden
    bütün arkadaşlarım dikkatli.

eğer aşktan yana bir cümle kurarsa birileri yanımda
    bana hissettirmeden susturdular,
    birbirlerini.

ceyhun yilmaz.
    #2109984 (oyuncakbulut, 11.08.2007 01:25)
  2. tüyleri diken diken eden bir şiir. aşkı tanımamak, hazır mama sevgilerle oyalanmak. aşk sütünün yerini sıradan sevgilerin tutmaması. aşk hakkında söyleyecek şey bulamayıp, başı önünde oturmak. ruhun, hayatın en büyük eksiklerinden biri. hele ki; vitrindeki giysilerle, gezmelerle, eğlenceyle, parayla hiç işi olmayıp, sadece duygularla yaşayan, sevgiyle beslenen bir insansanız, başınız hep önde olacaktır. insanın içindeki hasrettir.
    #2110134 (tepesersemi, 11.08.2007 01:50)

© 2008 - uludağ sözlük

ask sutu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ask sutu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ask sutu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» taraf » kol gibi sican kiz » garnett » kizi hugh hefner a gelin giden baba » kano » gedida » linguini » nokia 6500 slide » kizlari igrenc bir varlik gibi gosteren insan » mani a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci