ask perisi 

kapat
  1. demet sagiroglu'nun 1998 yılında sikayetim var adlı albümüyle birlikte piyasaya sürdüğü şarkısı olup yaklaşan yaz günleri için pek bir neşe vermektedir.
    * http://www.powerclub.com....msyda/63095/prelisten.mp3
    *
    Yaz aşktan da sıcak, gönüllerde tuzak, biliyorsun
    Yolladım oltayı sapladım sen de geliyorsun
    Bir de üstüne istemeden aşık oldum diyorsun
    Hadi gel sevgilim olanlar olsun bu gece

Ben bir ask perisi, tutmayın beni yaz gecesi
    Bilmem yok sebebi, yakıyor beni aşk ateşi
    Ben bir yaz delisi, öldürür beni her gecesi
    Gelmez yok gerisi, unutur seni bu yaz delisi

Hiç yaz olmasa içindeki bu aşk yanar mı söyle
    Sarıyor heyecan yok olur mu bedendeki tövbe
    Değişir her yazın şarkısı her sene ayrı telde
    Tutamam kendimi olacak olsun bu gece
    #1473794 (hunlu, 31.03.2007 00:28 ~ 00:31)
  2. demet sagiroglu'nun '96 tarihli ikinci albümü, sikayetim var'da yeralan güzel bir şarkı.
    #1775050 (leggare, 16.06.2007 02:48)
  3. (bkz: aşk penisi) *
    #1775055 (puldüşü, 16.06.2007 02:49)

© 2008 - uludağ sözlük

ask perisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ask perisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ask perisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgiliye malsin demek » sms atan pratik zeka sahibi liseli kiz » tarihin en buyuk medya savasi » bir sey yapmali » bulut seklinde olsun » ayabakan » esit agirlik » bu ulkede esra erol sorunu var » fasist degilim ama kurtleri sevmiyorum » allah in sevgilinin belasini vermesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games