ask ne demek 

kapat
  1. yalin 'ın bir bakmissin adlı albümünde yer alan bir şarkı. sözleri:

Seviyorum seviyorum da
    Senden hiç haber yok
    Yanıyor ağlıyorum da
    Senden çıt yok
    Eriyorum görüyorsun ama
    Sıcaklığından eser yok
    Hemen hemen bitiriyoruz ama
    Senden adım yok

Aşk ne demek
    Aşktan yanmak ne demek
    Kenarından bile geçmiyorsun
    Öğretemedim sana
    Senden öğrendim
    Savaşmak ne demek

Bir anım olsa
    O an ahım tutsa
    Yine istemem incinme sen
    Bir hayal kursam
    içine seni koysam
    Hiç gitme sen
    #622662 (yasak merve, 10.09.2006 16:33)
  2. yamulmuyorsam yalın bu şarkıyı japon pop star'ı olan bir ablamıza vermiştir ve japon gazetelerinde "türkiye'nin en büyük starı" olarak manşet olmuştur.
    #695834 (TTTDDD, 05.10.2006 15:33)
  3. herkese göre farklı bir cevap içeren sorudur...
    #695857 (jesse james, 05.10.2006 15:39)
  4. yalin'in en anlamli sarkilarindan biridir, dinlenesi.
    #1080273 (KoPuSh, 30.12.2006 15:56)
  5. kişinin kendini aşka bir adım daha yakın hissettiğinde sorguladığı sorudur.
    #1080374 (gonulcelen, 30.12.2006 16:16)
  6. - usta ask ne demek?
    - önce karnini doyur sonra ögrenirsin?
    - ama merak ediyorum.
    - ask basini belaya sokma istegidir evlat.
    #1080380 (mulayim, 30.12.2006 16:17)
  7. (bkz: cevabı olmayan sorular)
    #1218379 (cezayir meneksesi, 27.01.2007 18:44)
  8. (bkz: ask nedir bilir misin)
    #1218424 (KoPuSh, 27.01.2007 18:49)
  9. menfaatin taşıdığı ilişkileri ve uzaklara giden sevgilileri izlemekten patlama noktasına gelmiş insanın, kendine soramadan duramadığıdır.
    #2898008 (abberline, 26.01.2008 10:54)

© 2008 - uludağ sözlük

ask ne demek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ask ne demek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ask ne demek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bozulan uyku duzeni » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » iste kuku kuku geldim » rahmetli ozal i unutamamak » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » ask konusturur » ayabakan » cirkin olmak » moderator bizim siparis nerde kaldi » asik olunasi kadinlar » ecce homo » starbucks her gun 170 bin litre suyu bosa akitiyor » sigara birakanlara tavsiyeler » adam smith » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nazli oksuz » driving miss daisy » lucescu nun konusmak icin fotomac i secmesi » salcali sogan kavurmasi » polat alemdar in herkesin hatirini sorucam bakisi » balans ve manevra » tanri kaldiramayacagi tasi yaratabilir mi » como el agua » bu savasa hayir diyelim » cupcake » yumurtanin fircalanmams tarafi » goncourt akademisi edebiyat odulu » yaran nickler » universitede hocalara verilmis ayarlar » samuel beckett