ask katilleri 

kapat
  1. kadının kocası öldü. pazar günü cenaze töreni yapılacaktı. kadın üzüntüden bitap düşmüştü. cenaze günü eş- dost, akraba falan herkes gelmişti. hatta kadının tanımadığı çok insan vardı.
    sonra onu gördü.
    adam kadına baktı, baktı. bir an çarpıldılar sanki. ikisi de aynı şeyi düşünüyordu o sırada: ' yıldırım aşkı olmalıydı bu. ' cenazeyi unuttular bile. o gün bütün gün beraber oldular. birlikte oldukları her nanosaniyeyi içlerine çekiyorlardı resmen.

ayrılma vakti geldi.
    kadın evine gitti, adam evine.

bir dakika! bir şey unutmuşlardı. tanrım! ne numaralarını ne de adreslerini almışlardı!

günler geçmek bilmiyordu. kadın evden çıkmıyor, yemiyor, içmiyor; sadece adamı düşünüyordu. çıldırmak üzereydi. duvarlar üzerine geliyor, gözyaşları dinmek bilmiyordu.

ve...

kadın kızkardeşini öldürdü. peki neden?

adamla cenazede tanıştıkları için akrabalarından biri olabileceğini düşündü ve tekrar cenaze olursa bir daha görebileceği ihtimalini sevdi.
    #2544913 (dilaraa, 01.11.2007 22:39 ~ 22:40)
  2. bazen büyük bir istek ve nefretle bazen de istemeden ve üzülerek aşkın katili olmuşumdur. Ama çoğunda daha önce defalarca yatağımdaki meni taneciklerini koklattığım kızı, hani şu küçük bir velet dondurma yalarken elinden aldığınızda yaşadığı ağlamaklı ve dudak kıvırtma hareketiyle başbaşa bırakmak müthiş keyifli. Bunun sebebini franky de bilmiyor aslında. Sanırım en çok kendini sevdiğinden. Onu kimseyle paylaşmak istemediğinden. Ama kimi sevgilimi yaşadığım doyumsuz geceden sonra terketmek çok üzmemiştir ama etkilemiştir. Herhalde bekaretlerini bana teslim etmiş olmaları ve menilenmiş yatağımı kirletmelerinden iğrendiğim için de sonraki gece tanımamışımdır hiçbirini. Ne üzücü di mi lan. Ama franky için değil, o kızlar için. Bundan sonraki hayatlarını merak ediyorum. Çünkü şurası kesin ki, frankynin hayatına teğet geçen her kızın hayatı, frankyden önce ve frankyden sonra diye ayrılıyor. Ne büyük zevk bu.
    #2544967 (franky facer, 01.11.2007 22:48)
  3. hiç ölmeyecek sandığınız aşkı, tak diye hiç acımadan alnından vuranlardır. siz değil onlar aşksız kalmışlardır.
    #2544990 (tepesersemi, 01.11.2007 22:51)
  4. (#1060856)
    (#1033218)
    (bkz: sen kaç beni tanıdılar)
    #2545007 (zargana, 01.11.2007 22:52)
  5. aşkı katletmekle kalmayıp sizi de katledenlerdir...
    #2545018 (immortalease, 01.11.2007 22:54)

© 2008 - uludağ sözlük

ask katilleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ask katilleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ask katilleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» limanla kavgali isyankar kaptan » calismayana ekmek yok » vicortus » hic bisikleti olmamis insan » demonstrasyon » rotten com » benjcev » move » bell x15 » ezginin gunlugu » 1971 » soruya bak » 1969 » sorrow » hell s kitchen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beat » cennetten kovulan insan replikleri » fatih tekke batuhan karadeniz » when the smoke is going down » mehmetcik vakfi na uyanik bagis haberi » no tanri no cry » rte nin kriz sorusuna hamdolsun cevabi vermesi » arka mahalle » ask i virane » aethewulf » cok gizli sozluk raporu » kinder supriz yumurtanin kagidini duzlemek » instituto cervantes » peter pan » angelique buz