ask insana kusunce 

kapat
  1. insan aşık olunca gözüne herşey güzel görünür. ne yaparsan yap olumsuzluklar insanın gözüne gözükmez. çünkü; aşık olmuştur. yüreğinde fırtınalar kopuyordur, aşk varken insanların ona karşı davranışları dahi gözüne çok hoş gelir. o an herşeyin bir amacının olduğunu düşünürsün, telefonu bile açık tutarsın gece gündüz, çünkü; bir bekleyen vardır aranmak ister an. fakat aşk olmayınca işte artık insan da yok oluyor demektir. insanlara karşı bakış açı değişir. el ele tutuşan sevgililer kıskanılmaya başlanır, hatta onlar hakkında kötü bile düşünürsün. aşk insana küsünce ne kadar olumsuzluk varsa sanki hepsi gözünün önünde bitiyormuş hissine kapılırsın. bunun için aşk size küsse bile sakın ola siz aşka küsmeyin, yaşam kaynağınızı kaybetmeyin.
    #1228303 (sampras yatay gecis magduru, 29.01.2007 16:57)
  2. ben değildim
    aşk'tı bana küsen
    gözlerini,
    dudaklarınla aldattığım
    için.
    * *
    #1228325 (fatal, 29.01.2007 17:04)
  3. (bkz: aşk çok uzak)
    #1228328 (LocK, 29.01.2007 17:04)
  4. daha önceden aşkı tatmamış birine küsmüşse sorun yoktur. zira tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamıştır. *
    lakin öncesinde aşkı tatmış birine küstüyse boyun bükücü bir durumdur. insanın içini acıtır, zira aşık olan bünye şuan gri görmekte olduğu dünyayı vakt-i zamanında pembe,kırmızı ve tonlarında görmeyi başarmış ve tadını damağında taşımaktadır. bir daha olmayacağını bilerek yaşamak yaşayan ölü olmaktan farksızdır zannımca, zira aşk olmadan hayat monotondur, sıradandır.
    #1244841 (cilekrazzi, 01.02.2007 23:49)
  5. (bkz: sehir zorbasi)
    #1244849 (sehir zorbasi, 01.02.2007 23:50)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ask insana kusunce başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ask insana kusunce ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ask insana kusunce nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ask insana kusunce. Copyrights of the articles are belong to their authors.