ask doktoru 

kapat
  1. sahan gökbakar'ın çok komik bir kahramanı..
    (bkz: dikkat şahan çıkabilir)
    (bkz: tabi evet tabi)
    (bkz: aşk boyutu sevda boyutu ve fetiş boyutu)
    (seffafbukalemun, 01.03.2006 17:00)
  2. aşk kırıklıklarını saran, aşkın açtığı yaraları pansuman eden, akan kanı ve gözyaşını silen, aşk mağduru, aşk hastası kişileri tedavi eden uzman.
    (asiti kaçmış kola, 15.05.2006 18:45)
  3. (bkz: mehmet coskundeniz)
    (allen, 16.12.2006 04:03)
  4. haydar dumen ile iclal aydin kirmasi olan doktor tipi.
    (mulayim, 16.12.2006 04:05)
  5. her türlü fetişi, her türlü insan kişiliğine sokabilen şahan karakteridir. o yastıkla neyi saklamaya çalıştığı hala çözülebilmiş değildir.
    (boxer, 16.12.2006 04:07 ~ 06:57)
  6. Ünlü Playboy Playmate'i ve Penthouse Pet'i Victoria Zdrok kendini bir aşk doktoru olarak tarif etmektedir
    (vipernas, 16.12.2006 04:35)
  7. karşı cinsin casusları adlı program böyle bir şeydir.
    (pinkbaby, 16.12.2006 19:34)
  8. http://www.youtube.com/watch?v=r7m6Sp_EZvA +

sahanın bıle dayanamayıp gulduğu bolumdur.ılk ızledığımde yarılmıstım.
    (srny, 23.04.2007 00:33)
  9. hitch filminin türkçeleştirilmiş hali.
    (firtina, 23.04.2007 00:37)
  10. will smith'in başrolünde oynadığı, oldukça eğlenceli film.
    (barış, 28.05.2007 19:10)
  11. kanal 1 ekranlarında yayınlanan gülmekden kıran geçiren program...an itibari ile yaşanmış olay:

kişiler:
    arayan kadın seyirci: aks
    isimini bilmediğim çakal tipli sunucu: ibçts

aks: benim bi ilişkim var falan filan zart zurt..iki ay sonra cinsel ilişkimz oldu.
    ibçts: hımmm..evet
    aks: daha sonradan benden uzaklaştı..bi soğukluk girdi araya..
    ibçts: evet anlıyorum. uzaklaştı yani sizden
    aks: evet uzaklaştı benden. işte bi cinsel ilişkimiz oldu ondan sonra benden uzaklaştı..ne yapmalıyım ben bu durumda??
    ibçts: o zaman biz size reklamlardan sonra cevap verelim.
    aks: o zaman ben kapatmıyorum dimi..
    ibçts: evet kapatmayın

reklamlar girdi falan filan..ondan sonra kadını almışlar hattan..bende ne yumurtlıcak diye bekledim o kadar..ama en azından çakal tipli derken haklı çıktığımı anladım..
    (msd, 27.07.2007 01:15)
  12. doktoru varsa bu bir hastalık olsa gerek.
    (qsefthuko, 27.07.2007 01:16)
  13. posta gazetesinin yazı işleri müdürünün dikiş tutturamamış başarısız bir şair edasıyla her gün süslü püslü laflar edip parayı götürdüğü köşenin adıdır.

aynı gazetede daha bir çok abuk köşeye ve yazı dizisine rastlamak mümkündür.

(bkz: haydar dümen şeyinizi tedavi ediyor)

(bkz: romantik isyankar)

(bkz: rüya tabirleri)

kaldı ki bu gazete türkiyenin en çok okunan gazetesidir.vay halimize...
    (etienne, 27.07.2007 02:06)
  14. şiddetle ihtiyaç duyulan doktordur. gerçekten olsaydı, eski sevgililerinden muzdarip sözlük yazarlarından başını kaşıyamaz hale gelir, mesleği bırakırdı.
    (tepesersemi, 27.07.2007 02:10)
  15. (bkz: hitch)
    (ELeCTrO, 27.07.2007 02:11)
  16. haydar dümen.
    güzin abla.
    (sidikli kontes, 27.07.2007 02:12)
  17. hitch filminin türkçe versiyonuna verilen isimdir.

filmi izlerken aşk doktoru olan will smith'in bayanları tavlaması ve tavlattırmasını şahit olurken klasik bir Türk erkeğinin yapması gerektiği gibi "hass.ktr laaan, yok artık hassie, bırak ulan, vay p.ç, şerrrrrefs.z, vb." tepkiler verilir.

hitch'in uyguladıgı ve verdigi taktiklerin başarı yüzdesi türk bayanlarına ve erkeklerine karşı ecnebi olanlara nazaran çok çok düşüktür.

(bkz: her millete farklı aşk doktoru)
    (TwOfIsTeD, 16.09.2007 03:41)
  18. eva mendes filmidir.
    (thiery, 16.09.2007 17:34)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 22 eylul » hidayet turkoglu » tuncay ozkan » artova nin tarihi eserleri » erkeklerin kitap ve defter tasima bicimi » var misin yok musun » levon capan » mc derbeder » rus ruleti » kralice sureyya » hava soguk » yamuq » igrenc espriler » tiramola » old yellow bricks » takimin esekligini yapan futbolcular » 34 tdf 74 » 2008 yilinda hala darbe telaffuz eden yurttas » cetvel ile tuvalete giren erkek » 30 agustos koln almanya zirvesi » taksim den vazgecmeyen karsisinda bizi bulur » midkemia » bihter ozdemir » abdullah gul » yeni hayat » erkek adam converse giymez » zenit petersburg un bayan taraftarlari » rec » anton szandor lavey a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa