ask belasi 

kapat
  1. gemanın gıygıdısına gurban olan dediğim, yamulmuyorsam 96 senesinden kalma, süper bir gokhan tepe parçası. öyle bir melodisi vardır, ki tekerleme kisvesindeki sözleri parçanın, yarım saat sonra ağzınıza gerçekten de tekerleme oluverir.

sözleri harbi harbi kopi pasta, yine de amme hizmeti len...

güneş doğmuyor artık
    yalnızlık çekilmiyor
    acı veriyor
    dertler hüzünler birleşmiş
    üstümden kalkmak bilmiyor
    lanet olası aşk belası
    uzak dur benden
    gönül avcısı
    istemiyorum sevmiyorum
    senin gibi sahtekarı
    buldun değil mi
    benim gibi saf temizi
    oynamak istiyorsan
    git yoluna
    mutlu olursun
    belki de sonunda...
    #3675074 (faidelibilgi, 17.07.2008 00:37)

© 2008 - uludağ sözlük

ask belasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ask belasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ask belasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sarap icen sarap icen sarap » get rich or die tryin » yasamsal tespitler » uuserlerin deviantart adresleri » sysmos » the royal tenenbaums » 1 nolu cevre sabikalisi » kayisi yagi » yalnizligin anlasildigi anlar » i just called to say i love you a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games