ask aglatir dert soyletir 

kapat
  1. $arkısı bile olan atasözüdür.

"yiğidi gül ağlatıır,gam öldürür.."..mü?

bunun gibi bir$ey i$te.

(bkz: ukte dolduruyorum)
    #979869 (nonserviam, 11.12.2006 04:37)
  2. ozcan deniz sevdanin rengi adlı şarkısında benzer bir laf etmiştir;

aşk adamı inletir,
    dert adamı söyletir,
    sayende oldum dertli,
    derdindeyim..
    #979872 (salca, 11.12.2006 04:40)
  3. yanlıs olan öngörüdür.

aslında tam tersidir, ask söyletir dert aglatır.

asık olan kişi anlatırda anlatır, sarkıları söylerde söyler.. *
    #1833758 (tatlı su levregi, 28.06.2007 10:41)
  4. "âşığın yüreği yaralıdır, bu dert onu ağlatır; bir derdi olan da herkese derdini anlatır" anlamında kullanılan bir söz.
    #2696351 (nerval, 14.12.2007 15:21)
  5. (bkz: dert ağlatır, aşk söyletir)
    #3711912 (papagan, 24.07.2008 10:26)

© 2008 - uludağ sözlük

ask aglatir dert soyletir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ask aglatir dert soyletir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ask aglatir dert soyletir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» directx 11 » olmeden once yapilacak 100 sey yazarinin olmesi » anne nin yahudi olmasi » shaun wright phillips » child » anadol sahibi sozluk yazarlari » zenci nicki » dublajli filmlerde repligi uzatma olayi » en karizmatik cizgi film karakterleri » converse a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games