asiri uyuma istegi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. uyuma istegi
  2. surekli uyuma istegi
  3. mutsuzken surekli uyuma istegi
  4. secdeye varildigi an gelen uyuma istegi
  5. sozlukteki asiri ilim irfan istegi
  6. uyuma turkiye
  7. volkan uyuma
  8. osurarak uyuma
  9. uyuma sekilleri
  10. sozluk uyuma

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» jameer nelson » zebani » tolga cevik » gumushane nin tarihi eserleri » kirk yillik yogurtcuyum boyle kase gormedim » aptal numarasi yapmak » ankara universitesi bahar senligi 2008 » arabanin klaksonunda godfather cikartmak » sattim kanalturk u cok param var artik » kitap » tut sunun ucunu doseyelim abi » criss angel » ataturk rozeti ile camiye gelmeyin » zenit in uefa kupasini almasi tesaduftur » korsakoff sendromu » impresario » vir » 14 mayis 2008 cavs celtics maci » adobe photoshop cs4 stonehenge » jason becker » erkeklerin garipsenen davranislari » silverfall » ilac yerine afyon kullanmak » chevelle » dilenci kiligina girip dilenmek » asksiz bir omur hayal edememek » bir insan olarak yipranmak » en cok entry girilen baslik » turkiye bayanlar basketbol ligi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa