asirdiginiz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. asir
  2. ceyrek asir
  3. yeni asir
  4. asir atli
  5. yeni asir tv
  6. 19 uncu asir turk edebiyati tarihi

© 2008 - uludağ sözlük

asirdiginiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. asirdiginiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu asirdiginiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » stop hammertime » fabrikator » apolitikligi gorussuzluk gibi algilamak » yanma odasi » cinnet geciren uuser in 7 turbanli kesmesi » viski sisesine cay doldurmak » espresso » fetullah gulenin amerikada yasamasinin nedenleri » baska marketin posetiyle markete giren kisi » daum lucescu terim uclusu » 1969 » ultima online » gozyasi » otme bulbul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » afazi » air » gupguzel kizin cipcirkin sevgilisi olmak » polat alemdar dan kafa yemek » anestezi » tutunamayanlardan » dis » bag it up » filmleri hayata uyarlamak » turk sanat muzigi » d n » hande ataizi nin isirir gibi konusmasi » buyuk mustafa » agrypnie » oldum de uyandim