asilsiz gecikme mazereti uretmek 

kapat
  1. paçayı kurtarmak için, inanılması zor, sebep beyan etmektir.
    #1777782 (okan bayuglen, 16.06.2007 21:43)
  2. patron:hedehödö bey bukadar gecikmenizin sebebi nedir?
    çalışan:ee şey patron, kaynanamın dayısının oğlunun torununu hastaneye götürdük de.
    patron:hımm tamam muhasebeye bir uğrayınız isterseniz..
    #1777815 (shnicx, 16.06.2007 21:52)
  3. ilişkiden evvel alınmış geciktirici hap , etkisini belli etmeye başladığında partner bu durumdan şüphelenecek , mazeretleri bulmak da zorlaşacaktır .

- sende bi hal var kamil , çok geciktin
    - eeaa , yarın görüşmem var . aklımdan gitmiyor
    #2585490 (kamil, 13.11.2007 05:22)
  4. caner nerde kaldın bu saate kadar?
    hayatım şeyy
    gelirken kazaa yaptım da arabayı servise gönderdim ondan.
    #2585528 (carmageddon, 13.11.2007 07:46 ~ 19.11.2007 07:46)

© 2008 - uludağ sözlük

asilsiz gecikme mazereti uretmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. asilsiz gecikme mazereti uretmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu asilsiz gecikme mazereti uretmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» baba anneme soyle oldum » gezin » gokhaann » bize musaade » insanda yardim etme istegi uyandiran durumlar » agresyon » akp nin dunyanin en guclu siyasi parti olmasi » chronophilia » bir muhendisin hayati » vicky cristina barcelona » yaran yanlis okumalar » caylakligi bitmis sozluk yazari » 7 yazar birlesip moderatore girmek » oguzhan ozyakup » turbanli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozluk lan burasi » sahibinden kelepir ulke » dis » pkk li kadin patlayiciyla yakalandi » losing my religion » ataturk dirilse olabilecekler » deposit acount » sacmalamada sinir tanimamak » cunku esegin zikinden dolayi » interview » anti 14 subat timi » bir tavsiye mektubu » ince uzun parmakli zarif eller » kisinin bir hayati olmadigini anladigi an » desmond david hume