asil sen get 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. asil
  2. ne asil
  3. asil gaz
  4. asil kan
  5. o asil kiz
  6. asil duygu
  7. asil beyin
  8. recep asil
  9. asil adalet
  10. asil duygular

© 2008 - uludağ sözlük

asil sen get başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. asil sen get ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu asil sen get nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » ozgur show » kir kalbini ver elime » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » melankolik » kara hilal » nezle otu » henkka blacksmith » vur ha vur » uludag sozluk » dunya sikine minare gotune » pkk » egitim sart » 1961 » pkk aleyhine girilen entryi eksileyen top » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » asteni » gazino bulbulu » arto tuncboyaciyan » jean amerika nin salvaridir » yobaz yazar ara fasilitesi » hamsi » ugur demirpehlivan » nightwish » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » san dimas » gece iskencesi » dunyanin en iyi rock grubu » okmeydani nda ocalan lehine slogan atan pisler » universiteye bisikletle giden insan » zamana ve mekana gore degisen seyler