asil sana fak yuuu 

kapat
  1. 1a1r2s 3m5a8g13n21a tarafından yapılmıs bir sozluk theme i.
    #2498086 (Rurouni Kenshin, 21.10.2007 10:06)
  2. çok güzel, çok klasik bir theme. tavsiye.
    #2975549 (CunaurG, 09.02.2008 05:31)
  3. severek kullanmakta olduğum theme.
    #3710909 (m ilginc olsun istedim, 24.07.2008 00:50)

© 2008 - uludağ sözlük

asil sana fak yuuu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. asil sana fak yuuu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu asil sana fak yuuu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli » murat yildirim » 14 kasim 1984 turkiye ingiltere maci » ranini » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » peta » insanda yardim etme istegi uyandiran durumlar » onemli bir mesaj beklerken operator mesaji gelmesi » seyyar soguscu tezgahindaki gaz lambasi » encarta » otobuste midenin bulanmasi » klon imhotep » viski » buyuk orta dogu projesi » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran entryler » cehenneme gitme sebepleri » fiyasko » yasar okuyan » cik televizyona de ki ben musteriyim » yavuz sultan selim » noktadan sonra bosluk koymamakta israr eden yazar » omer toprak » cevresellik » acz ve fakr » cok gizli sozluk raporu » olum mecliste vekiller teklif ediyormus » eksi sozluk » universiteye bisikletle giden insan » bedensel sanrilar