asil hektor diyaloglari 

kapat
  1. A: naptın len kuzenime şerefsiz
    H: abi bokunu yiyim, valla sen sanıyordum
    A: sieee,ulan ben o kadar kofti miyim?
    H: abi valla senin kalkanını senin kılıcını kuşanmıştı
    A: in lan aşağı!!
    H: abi yapma gözünü seveyim, hanım huzursuz oldu, bak çocuk da ağlıyor
    A: ulan ne sümsük adammışsın bee, ben de ünü 7 cihana yayılan hector
    delikanlı adamdır diyordum.
    H: neaaaaa!!! kaçma lan bi yere, madara etmezsem şerefsizim!!
    #1744942 (sanzelize, 09.06.2007 18:16)
  2. a* -hektooooooooor
    a -heeeekktoooooooooooooorr
    a -heeeeeeektoooooooooaaaaaaaaaaarrrg
    k* -duyamıyoruuuuuuuuuuuuuzzz
    a -heeeeeektoooooooooooooooooooooooooaaaaaaaarrrğğğğ
    k -bağır biraz baaağııııııııııııırrr
    a -heeeeeeeekktooooooohhooooooööhhhhöööööehhheeaaooohhooo....oooooohhhoooo öhhöö öhö....
    k -hektor abi tamamdır yoruldu inebilirsin.
    h*-geliyom lan allahsııııızzz!
    #2520369 (melechesh, 26.10.2007 16:30)

© 2008 - uludağ sözlük

asil hektor diyaloglari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. asil hektor diyaloglari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu asil hektor diyaloglari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basi siranin altina gommek » josh childress » got olmak » edebiyat » annebenpenguenoldum » tempo of the damned » istedim vermediler sen yazarsin dediler » butun kedileri eve almak » iett otobusunde halay ceken insanlar » bir yazara laf sokmak icin nickiyle dalga gecmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci