asil en optimist pesimist 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 14.12.2007 08:16)
  2. (bkz: recep tayyip erdogan/#2695950) entrysiyle takip edilesi bir yazar olduğunu düşündürmektedir.
    (one after 909, 14.12.2007 13:42)
  3. (#2695950) numaralı entrysinde, olan şeyleri delilendirerek, ortaya sunup, muhteşem bir yazı yazmış olan 4. nesil yazar.

ancak, yolu uzundur, her şeyi deliliyle ortaya koysa da, "idööölojik" saldırganlar, kendisine sallayacaklardır. aynen devam etsindir çünkü, onların yapabilecekler, tersi fikirleri delilleriyle, ortaya koymaktan öte sadece eksi hbutonunu aşındırmaktır. ha bir de "resmi tarihe inanmayın" deyip, resmi olmayan tarihi delillendirememektir.

(bkz: hele bir takip edelim bakalım)
    (paleface, 14.12.2007 14:26)
  4. genellikle sıradan insanları tanımlamak için yazılar yazmam, kendisi ile bu prensibimi deleceğim.

(#3026619) entry'sindeki "abdest bir kere bozulursa bir daha abdest alınamaz" düşüncesi ve düşünce sistemine bayıldım. derhal gelsin, yarın zekeriya beyaz'ın yanında işe başlasın.
    (endirekt serbest vurus, 18.02.2008 22:18)
  5. centilmen bir taraftar.
    (zubizarett, 21.02.2008 19:34)
  6. baslik cevirmeni.

(bkz: #3086069)
    (holysin, 02.03.2008 23:53)
  7. şiirleri pek güzel olan, genelde entryleri okuma yanında yat cinsinden olan kaliteli yazar.
    (befuddlement, 18.03.2008 16:47)
  8. hukuk öğrencisi yazar. muhabbeti hoş ve seviyeli.
    (babilibabilibuu, 20.03.2008 20:21)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» aslan burcu erkegi » win one for the reaper » ben felek vurgunuyum » destan gonuller » turkiye sosyalist isci partisi » aktrist » kediyi camasir makinesinde yikamak » yanlis anlasilmak » levante » mutsuzken surekli uyuma istegi » manda lokumu » robert de niro » ikizler burcu erkegi » borek borek » oglak burcu erkegi » hangi akla hizmet ediyor » raging bull » sozluk yazarlarindan aforizmalar » once insanim sonra gazeteci » tanzimat fermani » kanli katyn ormani » lucky strike » hansa rostock » josh holloway i yakisikli bulmayan insan » josh sensin holloway da sana girsin » hapsirmak » ilkel memeliler » zebani » zombi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa