asik veysel in hayati karanlik dunya 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. asik veysel
  2. asik veysel in eserleri
  3. joe satriani asik veysel
  4. asik veysel i ozlemek
  5. asik veysel satiroglu
  6. tarkan ve asik veysel
  7. hayati emen karanlik
  8. asik veysel okusaydi sen yazma derdi
  9. dunya mi karanlik yoksa ben mi gormuyorum
  10. inkar edenlere dunya hayati suslu gosterildi

© 2008 - uludağ sözlük

asik veysel in hayati karanlik dunya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. asik veysel in hayati karanlik dunya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu asik veysel in hayati karanlik dunya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi » kurtlar vadisi pusu giray » yaran msn nickleri » ucak » turklere ozgu davranislar » we rise » morgan freeman » cekme helva » guatemala » flesh for fantasy » istanbul un en guzel semti » leonce ile lena » jack bauer vs polat alemdar » zvjezdan misimovic » futsal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » saka degil » oguzhan ozyakup » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » haris alexiou » ask devirir » yenipazar » yaran yanlis okumalar » kullenen ask » big fish » taze ekmek kokusu » se7en » ilkokulda ogretmenlere verilmis ayarlar » all my loving » kabul ediyorum carlos benden iyi » kizilmaske