asik olursam iki kasimin arasina sahin k attirsin 

kapat
  1. aslı, "bir daha aşık olursam, iki kaşımın arasına şahin k. attırsın" olan başlıktır.
    günümüze dek, birkaç kez sahiden aşık olan, sonradan deli gibi hissetmeme neden olacak kadar fantastik hayaller kuran ve sonunda hep -öyle ya da böyle- hüsrana uğrayan bir aşk salağı olarak kendime yakıştırdığım cezadır bir daha aşık olmaya kalkar isem.
    ama bilmekteyim ki, şahin k.'nınkiden hallicesi bana girsin ki, kafama sr-71 düşsün ki, yine aşık olacağım...
    #2870652 (ciplak gorunce askimiz bitti, 20.01.2008 23:31)

© 2008 - uludağ sözlük

asik olursam iki kasimin arasina sahin k attirsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. asik olursam iki kasimin arasina sahin k attirsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu asik olursam iki kasimin arasina sahin k attirsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» annelerle girilen komik diyaloglar » erik gerets » mehmet ali aybar » fenerbahce de ridvan aykut sesleri » atsizcilar com » bakire kiz arkadasa sahip olmanin verdigi huzur » amcik gibi olmak » enis faik arcan » ask birlestirir » turkiye de internet sozluk kulturu » ciris otu » 4 gb kotayla ay sonunu getirememek » vampir yarasa » saka degil » ridvan dilmen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kas gerilmesi » tilki dansi » chp ye attigim oyu nasil geri alirim » arnavut kaldirimi » turk kizlari » jimmy carter » zoey 101 » coleslaw » izlanda » wings of god » prezervatif » carriye roxalina » eksi sozluk teki reklam nickli yazar » sar » slideshare com