asik olunan adamdan ayrilmak zorunda olmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak
  2. ayrilmak zorunda olmak
  3. asik olunan kisiye asik olmak
  4. asik olunan insanla dost olmak
  5. asik olunan kisiyle kanka olmak
  6. asik olunan kizla dost olmak
  7. asik olunan kisiye rezil olmak
  8. asik olunan kisinin nikah sahidi olmak
  9. evden ayrilmak zorunda kalmak
  10. katlanmak zorunda olunan denyolar

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

asik olunan adamdan ayrilmak zorunda olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. asik olunan adamdan ayrilmak zorunda olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu asik olunan adamdan ayrilmak zorunda olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about asik olunan adamdan ayrilmak zorunda olmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran videolar » yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » mustafa kemal ataturk » no promise » asiti kacmis kola » karpuzkabugu » devedikeni » uludag sozluk » kacak kelebek » july4th » sozlukle ilgili istekler » arjen robben » montajelemani » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yeni uuser olacaklara nick onerileri » prince of darkness » ask » hepimiz ermeni yiz » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » alwayssleepy » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » uludag sozluk ten soguma nedenleri » silik entry havzasi » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » ayirma isareti » ulema » yazum.com » sessiz cigliklar sesli cigliklari yirtip gecerl » duz yazi » kolonya » ismin hal ekleri » kolonya » cem arslan » konda nin secim anketi » yusufcuk » ataturk un gittigi okullar » boyundan opmek » izmir in tarihi eserleri » turk tatlilari » fare oldurme teknikleri » mum dibine isik vermez » karaciger dostu enginar hapi » ulas a agit » kasr i sirin » tamam mi canim » takiye » zeki erdut » flamboyant striker » beklemek » hincahinc » secim baraji » sevmekle asik olmak arasindaki farklar » uludag sozluk yazarlari » 800 ytl maasla ev alma hayali kurmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » fondan » muscletech » vurgun yedim » genc komunistler birligi » a3 » teoman in ustunde oturdugu bar taburesi » obi wan kenobi » devr almak » ne bileyim ben » cm veya fm de ultimatom vermek