ashes you leave 

kapat
  1. metal muzik piyasasında adı pek duyulmayan bir ülkeden çıkmış *şarkılarında keman'ı sıkça kullanan hatun vokalli bir doom metal grubu. 4 albümü vardır:

passage back to life(1998)
    desperate existence (1999)
    the inheritance of sin and shame (2000)
    fire(2002)

Not: the inheritance of sin and shame albümü doom metal severlere şiddetle tavsiye edilir.
    #300850 (wolfshade, 01.06.2006 16:09 ~ 16.12.2007 20:44)
  2. ing. bıraktığın küller
    #304454 (wolfshade, 02.06.2006 17:07)
  3. kalitesiz stüdyo kayıtlarıyla kulağa hoş gelen grup.

(bkz: amber star)
    (bkz: tin horns)
    (bkz: tears)
    #662378 (alas, 24.09.2006 16:46)

© 2008 - uludağ sözlük

ashes you leave başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ashes you leave ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ashes you leave nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » last fm » bekaret uzerine acilan basliklar » you don t mess with the zohan » linger » bu kadin hic konusmasin dinlemem denilenler » iyilesmeyen yaralar » beni susarken bolme » kurtlar vadisini torrentden indirmek » ask ukte doldurur » ilk ucus » malumatfurus » pro lisans » pihlamurlar yazip 3980 e gonderen suursuz sevgili » berrak sudaki kirmizi balik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » google » avcilar universitesi » allah seni nasil biliyorsa oyle yapsin » seovi » izlanda » ask incitir » be with you » till there was you » sungur savran » paramparca » kazanan baris olacaksa pkk nin amina koyayim » kork bizden » yol tv » hasan mezarci » terorun yegane caresi islamin hakikatleridir