asd 

kapat
  1. murat 124ün fren sistemi diye bilinir.anasını siksen durmaz.
    (hasnicktir, 06.06.2006 16:15)
  2. klavyeye rastgele basılması durumunda yüzde doksan ihtimal ilk 3 sırayı alacak karakter. ayrıca fifa serisinin bir çoğunda pas şut ve orta yapabilmeyi sağlar.
    (oyuncakbulut, 01.11.2006 00:42)
  3. internet cafe'deki klavyelerde bulunmayan tuşlar.
    (arjen robben, 01.11.2006 00:46)
  4. Bu tuslarin ardarda geldigi klavye bilin ki Q klavyedir.
    (chacalcarlos, 01.11.2006 00:55)
  5. fifa serisinin değişilmez tuşlarıdır. bu üçlüye "w" de katılır daha sonra ..
    (muhasebeye giris, 01.11.2006 17:00)
  6. genellikle parmak uçlarıyla birleşik bulunan, üstündeki a,s ve d karakterinin silik olduğu, çilekeş ama vefakar tuş üçlüsü...
    (impala, 01.11.2006 18:52)
  7. ayrıca kendisi birinci nesil silikmiş. *
    (ufo goren masum koylu, 16.01.2007 19:46)
  8. (bkz: atrial septal defekt)
    (adiinsan, 31.07.2007 14:35)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» soruya soruyla cevap vermek » krematoryumda yakilip zombi olmak » en yakin arkadasinin arkandan konusmasi » cien anos de soledad » zapejala angelina » cocuk istismari » probis » impawards » annenin izledigi dizileri gercek hayat sanmasi » rikimikipiki » yigit ozgur e deginiyorum kaliteli oluyorum ekolu » riza tevfik » haydi gel bizimle ol » tickle me elmo » yilankale » uc maymun » tasmali cekirge » hayati tespitler » tuncay ozkan » eurasian » lily allen » abazanov kardesler » counter oynarken tanisan sevgililer » kelim kemerim inek sutu emerim kel diyenin anasini » fatih terim » converse e conserve diyen zihniyet » bu dahil butun genellemeler yanlistir » haci babanin zap yaparken temel icgudude durmasi » saving us a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa