asansorde yalniz kalan erkek 

kapat
  1. ve olaylar gelişir puahaha. tanım diyelim: asansörde bir şekilde yalnız yolculuk yapan erkektir kendisi efendim. ama asıl konu olayların gelişimindedir. şöyle ki; erkek asansörde yalnız kaldığında, öncelikle kılık kıyafetini düzeltir sonra burun deliklerine ve dişlerine bir bakar. dişlerine bakarken ki hali komiktir. gerçekten o dişte ne olursa olsun * yüz ifadesinde bir kendine güven mutlaka vardır. saç kontrolü de yapıldıktan sonra kaçınılmaz asansör hareketi gelir, bacakları hafif yanlara kırarak fermuar kısmının aşağı doğru çekilmesi. * bir de asansörden indikten sonra güneş gözlüğünü çıkaran adam tiplemesi var ama ona girmeyeceğim şimdi. *
    #2260316 (nickinosuke, 04.09.2007 14:25)
  2. çok büyük bir seçim yapması gereken erkek.

yukarı mı, aşağı mı?
    #2260329 (paradigma, 04.09.2007 14:27)
  3. anında fantazi alemine dalacak olan erkektir. zihninde sırayla bütün orgazmik objeler dolaşmaya başlar, parfüm kokusu, rujlu dudaklar, asansör daracık iç hacmi ve stop tuşu. budur yani olayı. *
    #2260349 (arpaci kumrusu, 04.09.2007 14:30)
  4. asansore osuran erkektir. yanliz, eger indigi katta guzel bir bayan biniyorsa karizmasina elveda demelidir.
    #2260370 (revolter00, 04.09.2007 14:33)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

asansorde yalniz kalan erkek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. asansorde yalniz kalan erkek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu asansorde yalniz kalan erkek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about asansorde yalniz kalan erkek. Copyrights of the articles are belong to their authors.