asansor takim olmayacagiz 

kapat
  1. süper lige çıkan anadolu kulüplerinin bismillah cümlesidir.bu sene bakalım sezonu kim açacak derken Eskişehirspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay merakımızı giderdi. Çalımbay, yaptığı açıklamada, yeni bir takım olduklarını, özellikle taraftarlarına güvendiklerini , eksikliklerinin olduğunu bildirerek ancak asansör takım olmayacaklarını müjdelemiş. bu arada eskişehirspor hoş gelmiş. *
    #3716288 (kelebek etkisi, 25.07.2008 00:37 ~ 21:26)
  2. bu arada neredeyse aynı cümlelerle sakaryaspor için
    http://www.main-board.com...takim-olmayacagiz%22.html
    #3716328 (kelebek etkisi, 25.07.2008 00:43)
  3. Benim aklımda kalan 3 tane asansör takım var.

birincisi banko antalyaspor. Bir sene alt ligde bi sene üst ligde.
    ikincisi sakaryaspor. O da iki seneye bir geliyor süper lige.
    üçüncüsü göztepeydi. Asansörün halatları kopunca taaa amatöre kadar düşmüşlerdi.
    #3717231 (zambrotta, 25.07.2008 09:02)
  4. istikrarlı bir sezon geçireceklerini ifade etmek isteyen teknik direktör veya başkan cümlesidir. uygulamada ise çok az takımın başarabildiği bir durumdur. işin garibi sezon başından itibaren ligin dibinne çakılıp kalan ve en erken küme düşen takım da bu istikrarı gösterebilmiş takımdır!
    #3717240 (bedevix, 25.07.2008 09:06)
  5. iddia edenlerin asansor takima donmelerini engelleyemeyen temennidir, teknik traktor soylemidir.
    #3717253 (bairam hoshtempo, 25.07.2008 09:12)
  6. bir dahaki sene: (bkz: hedefimiz oncelikle avrupa kupalarina katilmak)
    #3717345 (larker, 25.07.2008 09:57)
  7. (bkz: asansör takım)
    #3717409 (minik mavi balina, 25.07.2008 10:23)

© 2008 - uludağ sözlük

asansor takim olmayacagiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. asansor takim olmayacagiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu asansor takim olmayacagiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deniz fenerini unutmayin » cemsbg » money » bon iver » istatistiktir » jet turleri » iyi geceler sozluk ben yatiyorum » cizgi roman » milyaket » memati bakisi » kadini seksi gosteren unsurlar » avrupa birliginin sozlugu okumasi » pit » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » araba arkasi yazilari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » varille petrol almak » badlik amiri » yunanca » erkekleri kullanan kizlar » incesaz » coca cola nin spermleri oldurmesi » kimsenin birbiriyle konusmadigi isyeri » firindan yeni cikmis ekmek » ayelet zurer » saksafon calan bir insan olmanin zorluklari » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » kravat baglamak » ask yaralar » bu savasa hayir diyelim » kucuk kizlari gorup uzulmek