asabiyim psikopatim uludag sozluk yazariyim 

kapat
  1. şahan gökbakar'ın tiplemelerinden recep ivedik'in kullanması gereken yeni replik.
    #722378 (kaytan biyikli dilber, 11.10.2006 03:27)
  2. yazar olmak için aranan sartlardan tümünü yerine getirmiş olan yazar sözü.
    #1687911 (tatlı su levregi, 26.05.2007 08:48)
  3. (bkz: Sakinim antipsikopatım uludağ sözlük yazarıyım.)*
    #1688022 (mechinan, 26.05.2007 10:12)

© 2008 - uludağ sözlük

asabiyim psikopatim uludag sozluk yazariyim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. asabiyim psikopatim uludag sozluk yazariyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu asabiyim psikopatim uludag sozluk yazariyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hugh dancy » yarinsiz adam » hoslanilan kisi tarafindan hoslanilmamak » waterford fc » gerdek gecesi erkegin iktidarsiz cikmasi » komiser cemil » kevin duckworth » metalist » sozlukte tanidigi olmayan yazar » kol saatine bakarken yumrugu sikmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games