asabi polis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turk polisiye dizilerindeki asabi genc polis
  2. polis polis olali boyle teklif almadi
  3. polis uniformasi giymis sivil polis
  4. asabi
  5. asabi astrolog
  6. asabi yazar
  7. bir insanin en asabi oldugu an
  8. asabi otobus soforleri
  9. dolmustaki asabi yolcu
  10. surekli asabi gezmek

© 2008 - uludağ sözlük

asabi polis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. asabi polis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu asabi polis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kiyamet gunu gazete mansetleri » it s too late » turk solu » prison break » ask kazandirir » hayattan sikilmak » cakma pilotmont » 12 01 2007 » julius aghahowa » turkiye de biranin cok pahali olmasi » ebay » john travolta » yahudinin tahta kilici » kendisine 1 odadan fazlasini istemeyen insan sekli » turk uzaya cikarsa olasi gazete mansetleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » cahillikler kitabi » istanbul universitesi avcilar kampusu » sunnet dugunu » uludag sozluk yazarlarindan hayat tavsiyeleri » emine senlikoglu » the mamas and the papas » yuzen balon » feridun duzagac » yedi jedi birlesip darth vader a girmek » vesselam » ah bir atas ver » ibn i arabi » be with you » satisa cikarilan ulke