arzu film 

kapat
  1. her daim dönemin en popüler oyuncuları ile filmler yapmış olan film şirketi.
    munir ozkul, tarik akan, kemal sunal, sener sen, zeki alasya, metin akpinar, halit akcatepe, ilyas salman daha kimler kimler bu kervana katılmışlardır.
    #1795835 (ferrole, 20.06.2007 16:21)
  2. türk sinemasının en güzel filmlerine imza atmış yapım şirketi.

(bkz: ertem eğilmez)
    #2744565 (sex files, 25.12.2007 16:17)

© 2008 - uludağ sözlük

arzu film başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. arzu film ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arzu film nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» icinden yagmur gecen sarkilar » moral » vazgecmek » 6 aralik 2008 amon amarth istanbul konseri » idam edilirken erekte olan afrikali » adim » cerro porteno » kariyer yuzunden hayattan diskalifiye olmak » mizrak firlatmak » futbolla ilgili basliklarin cok entry icermesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games