arzu bazman 

kapat
  1. korkuyorum anne filminde güzeller güzeli ümit rolüyle hatırlanan, istikbal vaat eden oyuncu.
    #3681324 (abberline, 18.07.2008 11:01)
  2. bu hatunu o filmde izlediğimde libidom tavan yapmıştı. hala aynı seviyede seyrine devam etmektedir.
    #3681367 (aha ben de geldim, 18.07.2008 11:22 ~ 11:24)
  3. goggle' de arama yaptırıldığında kendisinden önce göğüsleri bulunan kişi!
    #3681390 (bedevix, 18.07.2008 11:28)

© 2008 - uludağ sözlük

arzu bazman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arzu bazman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arzu bazman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yapilan espriyi anlamamasina ragmen gulen insan » seni bize goturelim bizim cocugumuz ol » uludag sozluk » cooler than jesus » pgm301 » hama » anneme » seviyeli bir sohbete ne dersin » renaudot odulu » yanlis anlasilmis sarki sozleri » sonraki blog » hocaya tavir alan ogrenci » hypostase » turkan soray » keske fener de olsak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beni birakip nerelere gidersin mysql server » agzini yalamak » galatasaray bayragi » teknosa » kucuk kadin » sigara icemeyen insan » izmir ekonomi universitesi » dance with me tonight » aysengruda » le fabuleux destin d amelie poulain » bak ne diyor kayahan abi » susannah york » 300 » ergenekon u sulandirma plani » bolgan