arwen asya 

kapat
  1. "selam ben de aragorn avrupa" gibi mesajlara maruz kalacak dördüncü nesil yazar.

ismini ve bulunduğu yeri söylemiş, birde yaşını yazsa tam süper olacakmış.

kendisinin sözlüğe gelmesinin ardından, yüzüklerin efendisi serisinin dördüncüsünün çekileceği şeklinde duyumlar ortalıkta dolaşmaya başlamıştır;

"yüzüklerin efendisi uludağ sözlük"
    (salca, 20.06.2007 12:26 ~ 12:27)
  2. gülünç yazar.
    (yasakani, 21.06.2007 00:30)
  3. ölüm döşeğinde yatan genç bir insan için söylenmemesi gerekenleri söylemiş yazar.

terbiyesiz diyorum başka da bir şey demiyorum.

baslik: baris akarsu

entry: incecik çelimsiz vücudu yarışmadayken hep yağlı olan ve sanırım dizisi için yıkamaya başladığı saçları hızlı ve anlaşılmaz konuşması çok bağırdığı için sağlam olduğu sanılan askine son derece yetersiz sesi ve bitanecik johnny deep özentisi sürmesiyle gördüğüm en itici insanlardan biridir.
    (aRwEn aSya, 30.06.2007 12:24)
    (cagdas, 30.06.2007 12:28)
  4. (bkz: bob marley faruk)
    (bob marley faruk, 30.06.2007 13:10)
  5. #2124444 duygularını çok güzel ifade edebilen...
    yaşı küçük, yüreği büyük, yazar kardeşimiz.
    (infantes, 18.08.2007 15:16)
  6. "kaç yaşında olursa olsun, ne olursa olsun sonuçta o da bir insan ve ona hakaret edilmesine karşıyım" diye savunduğum yazar. "tamam belki hatalar yapmıştır, belki de çok olumsuz şeyler yazmıştır ama birilerinin onu dalga geçerek ve hakaret ederek ayar vermesi yerine, düzgünce açıklamasını daha doğru buluyorum" dediğim yazar. hata yaptıysa düzeltir kendini, nice entrylere diyerekten iyi dileklerde bulunduğum yazar.

edit: meğersem bu arkadaş uyarılmış. ayar veren yazar arkadaşımdan * özür dilerim.
    (unique270, 17.09.2007 16:11 ~ 16:16)
  7. (#2095597) ağlamama sebep olan yazar.
    (unique270, 17.09.2007 16:19 ~ 16:22)
  8. hazımsızlık sonucunda hakarete maruz kalan ama gülüp geçen,13. yaşı dahil 18 ine gelene kadar ki tüm yaşlarından nefret eden ve 13 yaşında iken de istediğini rahatça söylemiş olan yazar.
    (aRwEn aSya, 17.09.2007 18:10)
  9. Yaşamış olduğu zor dönemler ve acı hayatı yaşamasından dolayı psikolojisinin bozulacağını tahmin ettiğim ama anladığım kadarıyla tam tersine sevecen, güleç bir yazardır. Bundan sonraki hayatını güzel geçirmesini, heyecanlı ve mutlu olmasını içtenlikle diliyorum *
    (jamish efendy, 22.09.2007 20:57 ~ 21:15)
  10. bütün keyfimle lost izliyordum. nasıl oldu bilmiyorum ama nickaltına yazılanları okurken buldum kendimi. entrylerine baktım, kalbim acıdı. insanları neden sevmediğimi soruyorlar bana. işte bu yüzden sevmiyorum insanları. bu yüzden güvenemiyorum insanlara. yaşanmışlıkları gördüğüm, duyduğum, bildiğim için. nasıl bir insan arwen bilmem ama hep gülsün. hayatta her şey istediği gibi olsun.
    (yavuzum, 02.02.2008 16:18 ~ 16:19)
  11. (#2095597)

sözlükte ilk defa karşılaştığım, tanımadığı, ne yazacağımı bilemediğim yazar. tahminen onbeş dakikadır öylece monitöre bakıyorum. kifayetsiz kalan sadece kelimeler değil. tek bildiğim bu. tahminen dört yıl önce ağlamıştım en son. amcam ölmüştü onda da. şimdi de ağladım. ferhat göçer dinliyorum huyum olmadığı halde. ''her günahın tadına, dünyanın batağına batacağım kadar battım'' diyor adam. ben ise bencil olduğumu düşünürken dua ediyorum onun için.

yaşadığı her acı, yaşayacağı tüm güzellikler için sigorta poliçesi olsun. dünyanın tüm güzelliklerini yaşamasını kalpten istediğim yazar. tanımam etmem. lakin kelebekler yolladım kendisine. kanatlarına takıp daha güzel yerlere uçabilisin diye.

hayat hep bi devinim işte. varlıklar yokluklar birbirine karışmış. önemli olan bu karmaşa içinde kaybolmamak. kaybolmayacağına yürekten inanıyorum arwen asya. zübde-i alem olduğunu unutmaman dileği ile.
    (ezikmutesebbis, 09.03.2008 03:30)
  12. kedisi evden kaçmış son 6 saattir aralıklarla ağlayan yazar.
    burdan shila'ya sesleniyorum:
    -allah'sız nankör kedi seni bulduğumda doğru düzgün yürüyemiyordun.eve geldikten üç gün sonra halıya 10'ar cm uzunluğunda 4 tane parazit(bildiğin kurt) kusunca seni evden atmamamın karşılığı bu mu olacaktı? takip eden günlerde sayısız defa halı,parke,koltuk ve bilimum yerlere de kustun da pist mi dedik sanki? el bebek gül bebek baktım sana iyileştirdim.kaç yumak tüyünü yuttum gık demedim.lan kaç gece yastığıma başını koydun bakışa bakışa uyuduk(ki ben yine tüy yutmaya devam etmişimdir eminim) hava soğuk diye balkondaki kuma gitmek istemedin halılara işedin,senin için o kadar azar işittim temizlikçiye döndüm şikayet etmedim.mamanı mı ,suyunu mu, oyuncağını mı hangi birini eksik ettim.geçen hafta yıkarken seni bütün vücudumu parçaladın kevgire çevirdin lan ben yinede seni sevdim.ve sen seninle bir kez sevişip gidecek (eminim ki) o pis gri tekir için evini yuvanı terk ettin. anlamadığım eylülde azan sende martta hiçbir aktiflik yokken oldu bu. ağlaya ağlaya aradım seni 1 saat. sen bilirsin yavrum ister gel ister gelme.yalnız gelmezsen bundan sonraki mamalar ve o çok sevdiğin ızgara tavuk almayı düşündüğüm golden'a nasip olacak haberin olsun.shila sana 2 gün veriyorum gez eğlen hayatın nimetlerinden faydalan ve evine dön yada kendine iyi bak kızım
    imza:annen asya..

tekire not:sürüş dersleri alıyorum umarım ilk ezdiğim kedi sen olursun adi pislik,nuri alço kılıklı gri hayvanat, ırz düşmanı seni.
    (aRwEn aSya, 20.03.2008 19:17 ~ 19:19)
  13. tanım(belkide son tanım): canına tak etmiş yazar. sanırım hayata dur diyecek bu gece.bırak ellerimi ben arkamı döndüm ve oyun bitti. oda insan evladı aslında,düşünüyor pek kötü de sayılmaz hatta kıyısından köşesinden yakalamış iyiliği.peki ya neden niçin bu eziyet.isyan değil bu sual sadece.... daha 18 yaşındayım ve kaldıramadığım o kadar yük var ki omzumda şaşırıyorum.insanı insan yapan şeylerin yaşadığı güzellikler olduğuna inandım hep, ama beni ben yapan şeyler katlandığım iğrençlikler.ve artık dayanamıyorum. daha 18 yaşındayım ve yaşıtlarımın en büyük sorunları akşam dışarı çıkamamak,sevgiliyle buluşamamak ve bilimum abukluklar. ya benim sorunlarım? iflas edince bana ve anneme yaptığı tüm kötülüklere rağmen destek olduğum babam tekrar parayı buldu ve bizi kapının önüne koymayı planlıyor. nedeni muhtemelen kendine yeni bir sevgili bulmuş olması. yediğimiz dayakların,maruz kaldığımız tüm pisliklerin ardından şimdide bu. üniversteye hazırlanırken düşündüğüm ne güzel şeyler var. acaba bi süre sonra sokakta mı kalacağız,aç kalırsak ne yapmalıyım bilmiyorum. bildiğim, bu kadarı fazla tükendim ben. elbette benden daha kötüleri vardır ama bende bu kadarım demekki üzgünüm kendi adıma.üzgünüm gençliğim,geleceğim,var olma çabam, senelerim hepiniz adına üzgünüm ve şimdiden özür dilerim. sağol sözlük dinledin beni yada ben zorla anlattım her neyse utanmanın ne önemi var?
    (aRwEn aSya, 10.04.2008 22:25 ~ 22:26)
  14. hayatta neler yaşadığını bilemesek de zor günler geçiren yazar. eğer ki kendisi sözlüğe içini dökecek kadar kendini yakın buluyorsa, sözlük yazarlarının da kendisine söyleyeceklerini dinlemeli ve yaşanacak daha çok güzelliklerin olduğunu bilmeli. *
    (arabaciarabayatasget, 10.04.2008 22:31)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» utanmadan cakma converse giyebilen insan » long time dead » erman toroglu » yok boyle birsey » ersin duzen » acitasyon » seni cok istiyorum » ben aslinda cok sevmistim ikimizi » ne » david villa » tuvalette entry girmek » reklama giren filmin geriden baslamasi » park and ride » rambo » ikinci el araba alacaklara tavsiyeler » egypt central » aziz yildirim » yanit vermedigi gibi sonlanmayan programlar » sinan ozbek » tavuk utmek » kabatas zeytinburnu tramvayi » aziz nesin » abdullah gul un sovalye olmasi » pleasure to kill » bulutsuzluk ozlemi » blood of hatred » bakla fali » guzellik kralicesi » hierapolis antik kenti a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa