arup 

kapat
  1. zamana karşı meydan okuyabilecek kadar yürekli yazar. can insan
    (rojber, 23.08.2007 14:49)
  2. danimarkali muhendis/feylezof ove arup tarafindan temelleri atilmis, bugun tasarimci&danisman olarak yuze yakin sube ile faaliyet gosteren insaat muhendisligi firmasidir.

ilk ofisleri londra ve dublin'de acilmistir.
    (Stern, 23.08.2007 16:46)
  3. karalama defterim, kaosum benim. bir gösteriden alıntı, parça bölük yaşam tasviri betimlemeler bütününe verdiğim çakma isim.

hayatın anlamsız cümbüşü...

renkler,

durağan, koyu gürültü şekiller, parça hayatlardan alıntılar uzmanı; uzantısı sevda, mor bir yel mesela...

(ardından gelenleri gizlerken somutlaşan... )

gerçek, gözlerin aynadaki yanılsaması ve dört duyunun herhangi bir ''hayat sesine'' teslimiyeti arasında gidip gelmekte.

bütün bu dayatmalar arasında, güzel sözlerin ufka yeni anlamlar kazandıran, doyumsuz bir duygu bütünlemesi ayaklanır. bakışları bin yıllık anadolu, toprak rengi, taze kadın misali. kaldırıyor ellerini ''hayat''...

yaşamak can veriyorken hayata ve üstelik sıkıntılı bir dönemde, içinde bulunulası denklem şeklinde özetlemek gerek. öyle ki bütün hisleri tek bir bünye etrafında biriktirmek, bilinçsiz bir cesaretten başka ne olabilirdi?

geceleri, kırmızı duvarlardan yansıyan şehvet gölgelerine teslim edip düşüncenin kurak ikliminde kaybolmak olarak nitelendiriyorum bu aralar...

kavgasında kuşların ağıtları...

sonra;

uykusunda yeşil gözlü bir çocuk, dünyayı tanımaya çalışıyor. uyandığında yetim kalmamak için.
    * *
    (arup, 28.08.2007 10:07)
  4. beğenisini mesaj atarak gösteren, kibar yazar..
    (hefeweizen, 28.08.2007 10:07)
  5. iyi bir yazar kendisi. çaylak ikene girdiğim bu entryde 40 karakteri geçme çabalarım da bu cümle ile amacına ulaşmış bulunmakta. oh...
    (isildur, 10.09.2007 11:56)
  6. basarısız gecen ılk ıs gorusmemı yaptıgım yerdır.
    (soranmutant, 08.10.2007 23:08)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ama hangi ataturk » bebek taklidi yapan erkekler » fisildayislar » klavyeye cay dokulmesi » emre asik » malatya nin tarihi eserleri » turklerin yabanci klipleri araklamasi » milano » radyo sol » bakkaldan sakiz calan cocuk » hicbir sebep yokken erken kalkan tip » afyon kocatepe universitesi 2008 bahar senlikleri » butun altgecitlerin ve tunellerin aldattigi adam » metalwrath » hidayet turkoglu » koncinalar » teahhur » azar yemeden once konuyu degistirmeye calismak » aziz yildirim in fb baskanligina geri donmesi » sozlukteki josh holloway sorunsali » levon capan » bryan fury » edinburgh duku philip » kralice elizabeth in gegirmesi » ask » fethi okyar » mekanik titresimler » dikkat abazan tehlikesi » cort x2 bp a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa