artur 

kapat
  1. burhaniye de bulunan türkiye nin en büyük avrupa nın en büyük ikinci tatil sitesi. hani büyüktür ama pek gelişmemiştir orası ayrı. çok severim..
    #1873849 (balon, 06.07.2007 19:58)
  2. Çocukluktan gençliğe geçiş aşamalarımda, yaz mevsimlerinde bana eşlik eden efsane tatil sitesidir. Sitenin dışına çıkmadan bu kadar eğlenceli bir tatil geçirileceği insanın aklına gelmez. Akşamları Güvercin koyundaki içkili muhabbetler, geceyarısından sonra diskoda eğlenmek, iyi arkadaşlıklar... Orada başka bir yaşam vardır o yaşamı sevmeyenler için Artur bir şey ifade etmez. Önümüzdeki yaz bir aksilik olmazsa gideceğim yerdir ayrıca.
    #2126773 (heathcliff, 13.08.2007 20:51)
  3. Yaşamayan bilmez. Artur'da yaz akşamları bir başkadır. Şimdi düşünüyorum da 1985'te ilk defa gittiğimiz, bir çocukken en güzel günlerimizi yaşadığımız yer hala bize keyif veriyor. Bütün çalınmış saatlerimizi, neredeyse bütün yaz aşklarımızı orada yaşadık. Ve dönüyoruz. Aynı güzellikleri yaşamak için. Artur başlıbaşına bir kültürdür. Yaşadıkların ve hayal kırıklıklarınla... Düşlerinin her kırıldığı yerde orası yeniden doğuyor. Hep hareketli olan ahmet'in yeri * gece diskonun atmosferi, hiçbir yerde yaşayamayacağın dostluklar, insan belki de yalnız orada unutur benliğini. Artur bir kültürdür. Her ne kadar yıllar öncesinde * kenan evren'in orada evi olması dolayısıyla çevre rahatsız olsa da * bu arturun kültürünü çok da etkilememiştir. Bu yaz aksilik olmayacak gideceğim mekandır. *
    #3603332 (heathcliff, 01.07.2008 01:41)

© 2008 - uludağ sözlük

artur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. artur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu artur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bon iver » cuma aksami » paganini nin bir temasi uzerine rapsodi » kizkaciran damat » farkli yazarlarin ayni entryi tesadufen yazmasi » bush un karsisinda bacak bacak ustune atmak » all my loving » olmek istememek ama olememek » kimse yazmazsa ben yazarim » arkadas grubuna namahrem eklemeyenler » temp » tuhh kahretsin » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » cv sine uludag sozluk te yazar oldugunu yazan kisi » ataturk un bursa nutku » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pomak » hocaya tavir alan ogrenci » yastikalti bank » sehit annesi olmak » mavi tur » t bag » bekaret onemsizdir » edwin boekamp » bakire kiz arkadasa sahip olmanin verdigi huzur » zafer oger » yutkunmak » wunderman » yilan yagi » 21 inci yuzyilda hala ailesi ile yasayan genc » bugun benim dogum gunum