artun erturk ve diplomatik rock opera 

kapat
  1. artun erturk'ün diplomatic immunity'nin adını değiştirerek oluşturduğu yeni proje ve bu projeden doğan albüm. ilk klipleri cinsellik acik bir kapi adlı pamela spence ile düet yaptıkları şarkıya çekilmiş. şu sıra müzik kanallarında rastgelinebilitesi yüksektir. şarkılar aşağıdaki gibidir ya değildir.

1. Aldatma
    2. cinsellik acik bir kapi
    3. Son Bir Doküman
    4. Elif
    5. Kaçma Geri Gel
    6. Geri Dönmem
    7. Bile Bile
    8. Sevgisizlik
    9. Karanlık
    10. Çalışanlar
    #3378988 (akustikcinayet, 10.05.2008 12:19)
  2. Gitarda Artun Ertürk
    Klavyede Murat Köselioglu
    Davulda Baris Menküer
    Bas Gitarda Koray Isildak
    Vokalde Alp Dündar

grup listesi böyle.
    albüm genel olarak idare eder.
    ama çıkış şarkısına taktım.
    "fazla kurcalanmamalı" derken zaten zat-ı alileri
    yeterince kurcalamış olmuyorlar mı "açık kapı cinselliği".

yine de dinlenebilir sözler, müzik kabiliyetine ise söz yok.
    #3383924 (oyuncakdunya, 11.05.2008 16:57)

© 2008 - uludağ sözlük

artun erturk ve diplomatik rock opera başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. artun erturk ve diplomatik rock opera ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu artun erturk ve diplomatik rock opera nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seytan yemini » okulda icki icmek » vujacic » eski sevgilinin eski sevgilisi » alirim yok » siri hustvedt » constipated » kurtulus kayali » celiskili atasozleri » senin bildiklerin benim unuttuklarima yetmez a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci