arto sen misin lan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sen ruya misin serap misin gercek misin
  2. arto
  3. arto show
  4. arto lindsay
  5. arto tuncboyaciyan
  6. arto tunc boyaciyan
  7. arto nun aydin a caki demesi
  8. arto zenginken ben nasil fakirim diye dusunmek
  9. cem uzan ile arto nun ayni kisi olma ihtimali
  10. bilim insanina arto kadar deger vermemek

© 2008 - uludağ sözlük

arto sen misin lan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. arto sen misin lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arto sen misin lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» www wwwwwwwwww www » yalnizligin anlasildigi anlar » muammer guler » frauenplan » ozledim seni » mevlana » aykut zahid akman » jan kristiansen » nostaljik gorunumlu fm bandina ayarli radyo » arthur ashe a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games